Marianne:


Jeg ved at det lyder vanvittigt, men ikke desto mindre er det jo korrekt. Vi har også i år inviteret til 1. søndag i advent - og det er der nu kun en uge til. I sidste uge gik jeg i gang med nogen af forberedelserne, bl.a. fik jeg bagt pebernødder og vaniljekranse. Jeg lavede også leverpostej og jeg fik syltet asier - eller i hvert fald noget som ligner. Jeg kan ikke få asieagurker her, men bruger i stedet de almindelige agurker. Og sidste år blev de fine. De er nu færdige og prøvesmagt - og de er superlækre. Leverpostejen og asierne er nu til egen fortæring - det deler vi ikke med andre - i hvert fald ikke så mange...


Sidste søndag kom Inger-Lise og Øystein - vi skulle lave pølser som vi gjorde sidste år. Michael og jeg havde købt ind til det. I løbet af dagen måtte Inger-Lise og jeg dog ud og handle et par småting. Bl.a. havde vi undervurderet hvor meget tarm vi havde brug for. Imens gik drengene videre med projektet - og egentlig var det også mest deres projekt, så det var fint nok. For at prøve noget nyt, røgede vi nogen af pølserne. Da det hele var færdigt, spiste vi middag. Vi skulle jo prøvesmage vores produktion.

Vi havde lavet 3 forskellige typer: Toscana-pølser som indeholder hvidløg, soltørrede tomater, oliven og en del krydderurter. En type med chili og citron og tilsidst bratwurst, som blev røget. De var rigtig gode - og bedre end sidste år, var vi enige om. Væsentligste forskel var at vi havde brugt mere spæk - og det var en god idé. Det var en rigtig hyggelig dag - og særdeles produktiv. Herligt!

Jeg har bagt endnu en slags småkager. De er stjerneformede og har citronsmag - både kagerne og glasuren. Fredag brugte jeg hele eftermiddagen på at dekorere dem med glasur og glimmer. De er blevet meget fine, synes jeg. Og de smager godt...
Torsdag var Thanksgiving. Vejret var skønt, så vi besluttede at tage ned og spille golf. Det var dejligt at komme igang igen - jeg har ikke spillet siden slutningen af oktober. Det gik rimelig godt - uden på nogen måde at være prangende.
Om aftenen var vi inviteret op til Inger-Lise og Øystein sammen med 2 belgiske par - Ingrid og Dominique samt Heidi og Philippe. Øystein havde lavet skøn mad - kalkun med det hele og vi havde i det hele taget en rigtig hyggelig aften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar